Lim Locations is een begrip voor professionele opname locaties. We scouten of produceren locaties voor speelfilms, tv -dramaseries, commercials of fotografie. Gevestigd in Rotterdam en Den Haag, werken door heel Nederland en is ideaal gesitueerd voor de Benelux en de EU en EFTA. We zijn 24/7 bereikbaar. Eigenaar: Ing Lim> zie IMDb

Ing Lim heeft jarenlange ervaring met het scouten en produceren van locaties. Hij werkte samen met zowel Nederlandse als internationale producenten en production designers. Hij heeft oog voor schoonheid en het praktisch haalbare, waardoor hij de perfecte match voor een productie creëert. Afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Rotterdam (MA) op fotografie, film en grafisch ontwerpen.

Lim Locaties biedt een breed scala aan unieke locaties zonder direct te verwijzen naar fotoarchieven. Wij bedienen de klant door de perfecte, op maat gemaakte locatie te vinden die past bij de productie. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. Het script en de briefing wordt grondig met de producer of production designer te besproken zodat een perfecte en werkbare locatie gevonden wordt binnen het beschikbare tijdsbestek en budget.

Ing Lim wordt ondersteund door de Nederlandse Film Commission, en dankzij de aansluiting bij het (internationale) netwerk van Film Commissioners, kunt u rekenen op specifieke ondersteuning voor elke productie op alle niveaus.


Zie informatie over Ing Lim op IMDb